woensdag 19 september 2007

Brute pech voor Gennez, verschillende SP.A-afdelingen brengen proteststem uit

De arrogantie van SP.A-superbitch Caroline Gennez werkt menige SP.A-afdeling op de heupen. Ze krijgt meer en meer tegenstand te verwerken binnen haar eigen partij.

Hoewel tegenkandidaat Erik De Bruyn het niet zal halen in de voorzittersverkiezingen maken vele SP.A-leden dankbaar gebruik van zijn kandidatuur om Gennez duidelijk te maken dat ze niet bepaald geliefd is. Zo kan De Bruyn rekenen op extra West-Vlaamse steun nu ook de SP.A-afdelingen van Nieuwpoort en Knokke-Heist beslist hebben de kandidatuur van Erik De Bruyn in de strijd om het SP.A-voorzitterschap te steunen. Eerder kreeg De Bruyn ook al steun uit Brugge, Deerlijk, Diksmuide, Middelkerke, Kortemark en Kuurne.

Morgen wordt de eerste ronde van de SP.A voorzittersverkiezingen afgesloten. Tot nu toe heeft Gennez al 35 SP.A-afdelingen en rond de 13.000 leden achter haar naam terwijl uitdager De Bruyn 'slechts' twaalf afdelingen en rond de 5.500 leden achter zich weet te scharen. Niet bepaald de stalinistische score die we gewend zijn bij de SP.A, en dat beseft ook Gennez die onlangs in besloten kring nog liet weten De Bruyn maar 'een dikke onnozelaar' te vinden. Ze ziet nu lede ogen toe hoe diezelfde 'onnozelaar' het haar knap lastig maakt.

Geen opmerkingen: