vrijdag 6 juli 2007

Koninklijke familie in haar blootje gezet door gewezen raadgever prins Laurent

(Foto: RTL) Voor wie gisteren op VTM (Telefacts) of RTL het interview miste met Noël Vaessen, binnenkort komt de gewezen raadgever van prins Laurent met een boek op de markt, "Een Prinselijk proces". Daarin pakt hij de koninklijke familie bikkelhard aan.

Zo beschuldigt hij ondermeer koning Albert ervan betrokken te zijn geweest bij een dodelijk auto-ongeval in 1972 in Stavelot. Een wagen reed toen frontaal in op een andere auto, waarin twee Duitsers om het leven kwamen. De bestuurder van de aanrijdende auto zou Albert zijn geweest. Het hof uit monde van woordvoerder Michel Malherbe ontkent naar goede gewoonte alles.

Verder worden heel wat geruchten bevestigd, ondermeer over het liederlijke leven van zowel Paola als Albert, de driftbuien en de afluisterpraktijken van Laurent enz. Verder nog dit:

  • Laurent zou een vriendin gehad hebben die zwanger was. Koning 'anti-abortus' Boudewijn zorgde ervoor dat het meisje abortus pleegde
  • Bij Laurent sloegen de stoppen zover door dat Paola en Albert een Amerikaanse duivelsuitdrijver lieten komen om Laurent te genezen
  • Albert en Laurent vochten regelmatig een robbertje
  • ...
Al met al een niet zo fraai beeld van de koninklijke famlilie die als wereldvreemd en belust op geld en macht wordt omschreven.

Wie nog wat royalty leed wil aanhoren met Filip in de hoofdrol deze keer is er deze (niet zo recente) reportage met Mario Danneels, een aanrader.

Geen opmerkingen: