zondag 3 juni 2007

Dankzij Freya Van den Bossche (SP.A) stijgen de elektriciteitsprijzen na de verkiezingen

Panorama heeft zonet een mooi dossier van onder het stof vandaan gehaald: Electrabel. En wat blijkt? Freya Van den Bossche (SP.A) en co hebben van Electrabel bedongen dat de elektriciteitsprijzen niet mogen verhoogd worden vóór 1 september 2007, net na de verkiezingen dus. Maw vanaf 1 september 2007 mag je je verwachten aan een stijging van de elektriciteitsfacturen en dit met de zegen van de voltallige SP.A. Op wie ging u weer stemmen?

Meer info over de reportage vind je hier.

En nu we het toch over Freya hebben, wie nog even de beelden wil zien van Freya's (intussen gestrande) huwelijk in Thailand, kan hieronder terecht:

2 opmerkingen:

Els zei

Is dat om polemiek uit te lokken? Er zijn allerlei namen gevallen tijdens die docu. Die van mevrouw Vanden Bossche heb ik niet gehoord. Bashing? 't mag eens gedaan zijn. Bedankt voor het danig relevante filmpje in uw bericht.

De Jager zei

In het electrabel dossier is Vanden Bossche wel degelijk betrokken, het is niet omdat de uitzending er niet over repte dat ze haar handen in onschuld kan wassen. Bovendien was het niet heel duidelijk of deze reportage politiek geïnspireerd was om net Open VLD aan te vallen terwijl SP. evenveel boter op het hoofd heeft.

Ivm videofilm, Vanden Bossche misbruikt haar kinderen heel graag wanneer het haar wel goed uitkomt... dat zegt genoeg.