dinsdag 24 juli 2007

De sekscartoon waarrond alles draait

Deze leuke cartoon moest de voorpagina vormen van het jongste nummer van het satirisch Spaanse tijdschrift El Jueves. 'Moest', want een Spaanse rechter verbood vrijdag de publicatie ervan wegens majesteitsschennis. Te zien in de cartoon zijn kroonprins Felipe (lijkt verdacht veel op 'Filip', toeval?) en zijn echtgenote Letizia die aan het seksen zijn in de hoop de sinds kort door de regering toegekende babypremie van 2.500 euro per nieuwgeborene te verwerven. In de tekstballonnetjes staat deze tekst: "Realiseer jij je dat als je zwanger wordt, ik dichter bij werken kom dan ik ooit in mijn leven ben geweest?"

Volgens Belga is het bewuste nummer van El Jueves intussen een collecter’s item geworden en is op het internet te koop voor zowat 2.500 euro, terwijl de normale verkoopprijs 2,50 euro bedraagt.

Op de website van het tijdschrift is intussen een aletrantieve cover te zien met opnieuw Felipe en Letizia in de hoofdrollen die heel wat minder spitant is. Maya de Bij heeft meer sex om het lijf dan deze twee.

Benieuwd hoe een cartoon over de in vitro fertilisatie van Mathilde in het Leuvense Gasthuisberg zou ontvangen worden in België... Oeps, of was dat een geheim?

Geen opmerkingen: