vrijdag 27 juli 2007

Paracommando's doen beklag over misbruik term 'paracommando' in misdaadpers

Op paracommando.com doen onze paratroopers hun beklag over de misdaadberichtgeving in ondermeer Het Laatste Nieuws. In een recent artikel staat namelijk "ex para-commando" vermeld. En net dat is erover aldus onze paracommando's. Het volgende 'nieuwsbericht' werd gepost door ene Couwet JP:

"Ik vind het platvloers laks en laf van dergelijke verslaggever om deze terminologie te gebruiken temeer dat de insigne de ex para-commando doet denken dat de meeste misdaden gebeuren door iemand die een para-commando is geweest.

Er gebeuren meer misdaden van burgers die hun legerdienst vervuld hebben bij een andere eenheid dan de para's maar nooit wordt daar maar één melding van gemaakt, want ik heb nog nooit gelezen : ex-cyclist doet dit of ex-genie soldaad doet dat of ex-ardeense jager gaat uit de bol enz,enz.

Het wordt stilaan tijd dat we eens deze haatdragers die dit schrijven eens laten wijsmaken dat wij geen misdadige opleiding gekregen hebben maar een humanitaire.Of zijn zij jaloers dat zij die opleiding niet kunnen overleven en gedegradeert zijn tot slaphanger die die enkel nog leven om ons korps te bekladden met allerlei negatieve verslagen."

Geen opmerkingen: