woensdag 18 juli 2007

SP.A-bloggers laten het massaal afweten na verkiezingsnederlaag

Het lijkt er wel op dat de tegenvallende verkiezingsuitslagen meer dan één SP.A-blogger mentaal de das heeft omgedaan. Zogoed als geen enkele blog van een SP.A-politicus blijkt nog geupdated geweest te zijn sinds de verkiezingen. Maar laten we eerlijk zijn, op sommige was zelfs vóór de verkiezingen al weinig of geen actie te zien, kijk maar naar de desolate blogs van Freya Van den Bossche, Anissa 'puur' Temsamani, Maya Detiege, Else De Wachter, Bruno Tobback enzovoort die niet bepaald uitnodigen tot een wekelijks, laat staan dagelijks bezoekje.

Ook Spirit is niet bepaald een toonbeeld van hoe het moet, Geert Lambert bijvoorbeeld beperkt zich tot twee nietszeggende postings sinds 10 juni en voor Fauzaya Talhaoui hoeft het blijkbaar allemaal niet meer sinds ze niet verkozen raakte.

Enkel Spirit-kopstuk Bert Anciaux weet zijn postritme netjes aan te houden en haalt daarmee met de regelmaat van de klok de nationale pers. Met andere woorden, bloggen blijkt wel degelijk te lonen, nu nog zijn partijgenoten overtuigen...

Toch nog net voldoende tot goede punten voor de volgende bloggende SP.A-ers:

Geen opmerkingen: