vrijdag 11 mei 2007

SP.A wil af van wereldvreemde Magaretha Guidone

Het boetert niet langer tussen de SP.A en Magaretha Guidone, de huisvrouw die even wereldbekend werd in België toen ze erin slaagde een ganse reeks politici voor haar kar en die van Al Gore te spannen om naar de klimaatfilm Inconvenient Truth te komen kijken. Guidone die zich al eerder liet opvallen door een heel 'speciale' kijk op het leven, ging iets te ver in een recent interview met de HUMO (14/3474 pg. 150). Daarin beweert Guidone namelijk dat in de kwantumfysica bewezen is dat als je tegen een waterdruppel praat, de watermolecule compleet veranderd. "Dat is wetenschap", voegt ze er doodleuk aan toe.

Verschillende SP.A verkozenen beginnen achter de schermen te morren dat het nu genoeg is geweest en dat Guidone de SP.A-politici in hun hemd zet met dergelijke uitspraken. Groen! liet alvast weten niet aan te dringen op de terugkeer van Guidone hoewel verschillende (Antwerpse) SP.A gekozenen Guidone anders wel in het uitstalraam willen zetten.

Guidone bezet
plaats 7 op de Antwerpse kamerlijst. Volgens ingewijden heeft 'Den Baard' (aka Johan Vande Lanotte) Guidone al aangemaand haar fantasiewereld wat minder openbaar te maken.

Wie meer van Guidone's uitspraken wil lezen kan hier terecht !

Geen opmerkingen: