woensdag 16 mei 2007

Actie 'Red Jacinta De Roeck' gaat van start

Eventjes een korte situatieschets: De SP.A onafhankelijke senatrice Jacinta De Roeck werd wandelen gestuurd bij de SP.A nadat ze een handtekening leverde voor de Lijst De Decker (de SP.A heeft sinds kort ook een cordon sanitaire rond de Lijst Dedecker geplaatst speciaal op vraag van 'Den Baard').

Ondanks deze blamage gaat ze toch voor een derde termijn weliswaar op een schier onverkiesbare tiende plaats. Dat ze niet tevreden is over de gang van zaken bij 'haar' partij blijkt uit de volgende boodschap op haar blog.

Monddood dreigt ze wel te worden gemaakt. Jammer want De Jagers lustten De Roeck, die in een vorig leven nog de ethisch specialist van Groen! was, wel. Het was bijvoorbeeld aandoenelijk om zien hoe De Roeck, gewapend met dossiers, bijna elke morgen stond te wachten op het groene licht aan het Centraal Station. Wachten ging haar niet af want af en toe snelde ze toch nog door het rood. Het weze haar vergeven want in enkele dossiers heeft ze echt wel getoond wat ze waard was.

Hulp komt er alvast van de volgende vrienden: ere-vicerector Etienne Vermeersch - Pierre Mertens - Benjamin & Bart - dr. Rudy De Meester - Manuel Chiguero - Jef Tilkens - Prof. Dr. Petra De Sutter - Lionel Vandenberghe - Myriam Streignart - Yolande Donceel .

Geen opmerkingen: