vrijdag 18 mei 2007

Marijke Dillen (VB) gaat open en bloot

Nu ja, je moet alles met een korreltje zout nemen dus dit bericht ook. Op zoek naar de (onbestaande?) webstek van Vlaams Belang-lid Marijke Dillen stootten we op de 'Officiële website van Marijke Dillen'. Niet van onze Marijke Dillen, maar wel die van een 21-jarige naamgenote uit Turnhout. Die Marijke Dillen blijkt bovendien een fotomodel te zijn, of wat daarvoor zou moeten doorgaan.

Dan maar snel doorgeklikt naar de linksectie op haar pagina, maar het resultaat daar is niet veel beter, tenzij je valt voor de looks van Melissa, Kelly Deville of Sofie Vancanneyt?

Beste Marijke Dillen (de échte dus), misschien is het hoog tijd om volgende domeinen eens te registreren want die andere Marijke Dillen is niet bepaald goede reclame voor je boetiek: www.marijke-dillen.be en www.marijkedillen.be. Nu enkel nog opletten dat de blockbusters en ander ongeregeld je niet voor zijn...

3 opmerkingen:

Flor zei

Sinds het kiespubliek van Marijke Dillen voor 95% uit +80-jarigen bestaat is dit niet zo'n dringende zaak denk ik.

Jozef zei

Wat is er mis met poseren als hobby ??? zijn die minder dan andere mensen ? want ZO KOM JIJ over. Ocharme, je leeft nog in een andere eeuw blijkbaar. tja weet al voor wie ik NIET moet stemmen.

Fashionatta zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.