vrijdag 18 mei 2007

SP.A aan de haal met domeinnaam Mimount Bousakla

Dat je beter je domeinnaam zelf registreerd, daar is nu ook Mimount Bousakla achtergekomen. Het was ons al opgevallen dat haar site al een tijdje uit de lucht was, we vermoeden van net na haar uitval naar de SP.A toe in de kranten. De site werd letterlijk gepluimd en blijkt ook niet meer bereikbaar voor Bousakla zelf luidens een post op haar nieuwe site www.bousakla.be.

"Bij een poging om de website www.mimountbousakla.be aan te passen bleek ik niet eens de eigenaar te zijn. De sp.a registreert de domeinen van haar mandatarissen op eigen naam. Een snel nazicht leert zelfs dat een aantal ex-collega’s niet eens eigenaar zijn van ‘hun’ domeinnaam. Misschien kunnen ze tijdig actie nemen en zelf eigenaar van hun domein worden: Anissa Temsamani, Maya Detiège, Cemal Cavdarli, Monica De Coninck, Dalila Douifi, David Geerts, Dirk Van der Maelen en Magda De Meyer."
Aan Hans Bonte, Griet Vandewijngaerden en Meryame Kitir geeft Bousakla mee dat hun domein nog beschikbaar is voor registratie.

Indien de SP.A de domeinnaam alsnog niet vrijwillig overdraagt, verwachten we ons aan een mooi mediatiek optreden waarbij de SP.A een proces aan hun broek krijgen dat Bousakla honderd ten honderd zal winnen voor de rechter en dit misschien gedurende de sperperiode... hm, dat lijkt ons een heel leuk vooruitzicht!

Geen opmerkingen: