zaterdag 19 mei 2007

Vlaams Belang slachtoffer internetterreur

Een grapjas heeft de site www.nazi.be geregistreerd via de Franse registrar OVH en de site laten doorlinken naar die van het Vlaams Belang. Nogal wiedes dat het Vlaams Belang niet bepaald kan lachen met deze actie. Volgens de gegevens zou ene Bruce Harnett (VS) van SDS Inc. verantwoordelijk zijn, maar het gaat waarschijnlijk om een valse naam.

Deze blog bericht eveneens over het incident en voegt er een compleet uit de context gerukte foto bij van Filip De Winter die zogezegd de Hitlergroet brengt. Jongens, indien je echt het Vlaams Belang wil bestrijden, doe het dan met feiten niet met dergelijke leugens die jullie geloofwaardigheid helemaal niet ten goede komen.

In verder Vlaams Belang gerelateerd nieuws heeft Vlaams Belang voorzitter Frank Vanhecke besloten een open brief te richten aan de heren Guy Verhofstadt, Johan Vande Lanotte en Yves Leterme gezien de VRT verkozen heeft om Vlaams Belang niet uit te nodigen voor het programma 'Mondelinge Vragen' nu zondag.

In de open brief vinden we oa. deze opmerkelijke oproep:

"Ik neem daarom aan dat u tenminste de fairplay zal opbrengen om bij het begin van de uitzending te protesteren tegen de onaanvaardbare discriminatie door de VRT van de Vlaams-nationale oppositiepartij."

Goed geprobeerd Frank, maar eerlijk gezegd denken we dat het noppes zal zijn.

1 opmerking:

Flor zei

"Internetterreur"? Ik kreek al schrik/hoop toen ik het las, bleek het gewoon om een doorlinkprank te gaan.