vrijdag 29 juni 2007

Leterme weg bij zijn vrouw?

Volgens hardnekkige geruchten zou Yves Leterme (CD&V) het afgebold zijn bij zijn vrouw nadat hij een relatie begonnen is met een medewerkster. Roddel of waarheid? Who knows... Maar wij kregen uit socialistische hoek bevestigende commentaar te horen. Een laatste afrekening? Best mogelijk, want het zou niet de eerste keer zijn dat er vanuit de SP.A een heuse moddercampagne wordt opgezet. Niet dat het ons veel kan schelen, Yves lijkt ons een toffe vent, hij mag doen wat hij wil in zijn vrije tijd.

Eerder werd hier en daar al vermeld dat Leterme iets zou hebben met zijn medewerkster Martine Fournier, Vlaams parlementslid en eerste schepen van sport in Menen. We raden Yves Leterme wel aan om vooral uit de buurt te blijven van Ilse Beyers of hij mag het onder dwang en (on)gegeneerd in Dag Allemaal komen uitleggen zoals Rik Daems al eens overkwam.

Volgens de website van Yves Leterme woont hij nog steeds in Ieper bij Sofie Haesen en hun drie kinderen, Matthias, Thomas en Julie.

Ter verduidelijking: De Jager gaat er niet van uit dat dit bericht effectief klopt, het wordt enkel (doelbewust?) rondgestrooid naar verschillende bloggers zo lijkt het wel.

3 opmerkingen:

Luc Van Braekel zei

Met deze blogpost zijn jullie afgedaald tot het niveau van rioolkrantjes als 't Scheldt. Triestig.

De Jager zei

Hier zijn we het niet mee eens. Met deze post hebben we duidelijk willen aantonen dat er verschillende mensen zijn die baat hebben met het verspreiden van mails naar bepaalde bloggers over Yves Leterme.

Er wordt duidelijk een strategie gevolgd bij het verspreiden van dit nieuws, dat De Jager een mail ontving vanuit linkse hoek is ons inzien geen toeval... vandaar dat we het ook hebben vermeld.

Voor de rest, alles met een korrel zout nemen, zoals we ook hebben vermeld.

hans valmont zei

Dit is werkelijk een zéér zwak verweer, de jager. Ik geef luc van braekel volledig gelijk over het niveau van uw bericht. Maar meer nog dan dat niveau,is de manier waarop u het achteraf probeert om te buigen zielig en lafhartig.