zondag 24 juni 2007

Ze beloofde jullie 40.000 blowjobs... nu op DVD met alles erop en eraan

(De complete artwork staat hier, maar is niet werkvriendelijk!) Dennis Black Magic heeft zijn tanden gezet in NEE-fenomeen Tania Derveaux. Volgens Dennis Black Magic heeft Derveaux porno misbruikt en veel goedgelovige mensen op een dwaalspoor gezet. Dennis Black Magic:

"Ik ben heel tevreden dat de 12 dagen productie van deze film perfect verlopen zijn. Nu kunnen de mensen die interesse hadden in Tania en haar beloftes eindelijk zien wat gebeurd zou kunnen zijn. Buiten het feit van de harde scenes in deze film, zal een informatieve stem met feiten het verhaal aan elkaar knopen. Gebaseerd op de reacties van Tania in de Vlaamse pers tot op heden die in mijn ogen maar heel zwak zijn en niet een vast standpunt hebben, zal ik bij deze dan ook verder geen interviews meer afgeven (sic), zij heeft verloren en wij hebben gewonnen."
We vroegen Tania Derveaux meteen om een reactie en dit liet ze ons weten:
"Wij hebben Dennis Black Magic nooit toestemming of goedkeuring gegeven om een film te maken over mij of over onze beweging, maar dat blijkt hem niet tegen te houden. Hoe dit uitdraait kan nog interessant worden. ;)"
De DVD verschijnt op 15 September 2007 in ht Engels met Nederlandse ondertiteling voor de Belgische en Nederlandse markt. Opgelet, deze film heeft niets te maken met Derveaux' eigenste 'Intellectual Porn' project.

Geen opmerkingen: