maandag 28 mei 2007

Campagne Laurette Onkelinx (PS) krijgt hier en daar een extra tintje

De kiescampagne van Laurette Onkelinx (PS) raakt maar niet op volle toeren in Brussel. Na nogmaals onheilspellend nieuws uit Charleroi - de stad ligt zogoed als politiek plat wegens de strappatsen van de lokale PS clowns - heeft Laurette nu te maken met een bende Brusselse olijkerds die heel wat van haar affiches bekladden. Zo blijkt Laurette la Barbue, Laurette la Pute en Laurette la Conne ook best op de affiches te passen. Om de schade zoveel mogelijk te beperken is haar plakploeg 24 uur op 24 in de weer om 'aangetaste' affiches te vervangen.

Onkelinx is naar verluid razend en denkt aan een afrekening van de lokale Brusselse MR afdeling. Die zou het de PS-politica enorm kwalijk hebben genomen dat ze misbruik heeft gemaakt van een recent pedofiliedossier om zichzelf in de kijker te werken. Iets waar niet alleen de MR niet over te spreken is.

We vragen ons al een paar weken af hoe lang het zal duren vooraleer Onkelinx ook Madeleine McCann, het Engelse meisje dat verdween in Portugal, zal proberen te misbruiken voor haar campagne.

Geen opmerkingen: